O firme

Javolko

Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom a dodávkou stavebných materiálov, tuhých palív, vnútroštátnou a medzinárodnou dopravou.

Jednou z prevažujúcich činností spoločností JAVOLKO, s.r.o je predaj štrkopiesku, piesku, drveného kameniva (makadamu) s následnou nákladnou dopravou špeciálnymi sklápacími vozidlami. Spoločnosť zabezpečuje dodávku štrkov a kamenív vo viac ako 20 frakciách.

Našou prioritou je poskytovať zákazníkom nielen kvalitné výrobky v primeranej cene, ale aj spoľahlivé služby v oblasti dopravy. Za naším úsilím je množstvo stálych zákazníkov z oblasti stavebníctva, ale aj celý rad spokojných maloodberateľov.

Služby poskytujeme hlavne v oblasti východného Slovenska. Skúsenosti ktoré sme nazbierali v priebehu nášho pôsobenia na trhu, nám dovoľujú vám poradiť s prácami ktoré potrebujete vykonať a dodať vám potrebný stavebný materiál. Veríme že vás naša ponuka osloví a pridáte sa k skupine našich spokojných zákazníkov.

Druhou činnosťou je vnútroštátna nákladná a medzinárodná cestná nákladná doprava. Naše autá prepravujú tovar cez špedičné firmy po Slovensku a štátoch EU.

Javolko, s.r.o.

Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o. Javolko, s.r.o.